Lierbygda O-lag

Nyheter

TIOmila 2012

Flott innsats i TIOmila

De flotte ungdommene våre var ute på tokt i Sverige i helgen, på TIOmila.

Vårens største eventyr er TIOmila i Sverige, med Ungdomsstafetten. Ca 300 deltakende lag fra Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Resultat

I år som i fjor gikk Tilla Farnes Hennum (14) ut på første etappen, og vekslet på 77.plass, 7.39 min etter ledelsen. Hun vekslet med Sander Arntzen (12) som løp laget opp til 40.plass, 6.14 etter ledelsen. På tredje etappe løp Synne Strand (13) laget opp en plass til, og vekslet på 39.plass 11.16 etter ledelsen.

På siste etappe løp Silje Arntzen (16) ut og måtte som i Kvistkvaset finne seg i å bli jaktet av løpssterke gutter i 15-16 års alder og gjorde sitt beste med å holde følge. Hun fullførte med å løpe inn til 81.plass. En total forbedring på snaut 40.plasser i forhold til fjoråret.

Ungdomsstafetten er for mix lag med, vanligvis, 2 gutter og 2 jenter opp til 16 år. Det er ikke noe begrensning på total alder, så det er mulig å stille med 4 deltakere på 16 år.

Lierbygdas snittalder er 13,75 år, samt at vi stillte med kun én gutt og 3 jenter, så det er en sterk prestasjon på hevde seg såpass bra i denne konkurransen.

Lierbygda ble Buskeruds andre beste lag, etter Kongsberg O-lag.

Youtube video finnes her

Legg igjen en kommentar