Lierbygda O-lag

Nyheter

Sterk sesongavslutning

Sander Arntzen vant O-event 2012 i Borås

Lierbygdas yngste utøvere har vært i Borås i Sverige for å løpe sesongavslutning, o-event 2012. Svært gode resultater ble oppnådd. Størst suksess ble det for Sander Arntzen i H12. Han stakk likegodt av med seier i både siste løp og med totalseier etter 3 løp. o-event er Sveriges svar på den norske sesongavslutningen Blodslitet. Dog er det sprint på programmet, ikke langdistanse som i blodslitet.

O-event er et stort arrangement med totalt over 5700 starter, herav over 2500 startende på søndagens zoo-sprint. Til sammenlikning er dette mer enn Norges største arrangement o-festivalen, og nivået er meget høyt.

Helgen ble innledet med natt-orientering sprintløp i Borås sentrum. Her fikk Sverre Strand beste resultat i klubben med 3.plass i nybegynnerklassen U1. Sander Arntzen ble nr 5 i H12. Synne Strand fikk en en litt tung start på helgen med 48.plass i D14.

Resultat fredag Lierbygda

Lørdag var det Downhill Sprint. Her fikk Synne Strand beste resultat med 4.plass i D14. Sander Arntzen holdt seg godt i toppen av listen i H12 med en ny 5.plass.

Resultatliste Downhill sprint lørdag

På søndag var det sprintorientering i dyreparken i Borås. Her slo Sander Arntzen til med seier i H12, og det førte han til topp i sammendraget i Ledex cup. Her ble Synne Strand nr 10 i H14 og Sverre Strand nr 14 i klassen U2.

Totalresultat Ledex cup

Resultatliste Zoo-orientering

 

Legg igjen en kommentar