Lierbygda O-lag

Nyheter

Norwegian Spring 2012

En meget flott 4.plass i Vårstafetten

ble arrangert i Halden i helga og mange fine resultater ble oppnådd av Lierbygdas utøvere.

På lørdag var det Vårstafetten og Lierbygda stillte med 2 rene Lierbygda lag og med ett mixlag sammen med Asker Skiklubb.

Tilla Farnes Hennum, Synne Strand og Silje Arntzen deltok i D13-16 stafetten, og Tilla vekslet inn til 6.plass, og Synne løp Lierbygda opp i ledelsen. Silje løp ut og klarte nesten å holde pallen, men endte på 4.plass kun 15 sekunder bak Asker Skiklubb. Resultater D13-16

I H130 stillte Kim Farnes Hansen, Vidar Strand og Bjørn-Willy Arntzen. Gamlegutta gjorde en fin figur og endte på 8.plass. Resultater

I H11-12 stillte Lierbygda et mixlag med Asker Skiklubb. Vegard Løvli fra Asker løp 1. etappe og vekslet inn med Sander Arntzen fra Lierbygda, ca 3 minutter etter ledelsen, men Sander Arntzen leverte en fenomenal opphenting og løp alene i mål til seier ca ett minutter før Heming (eller muligens Fossum, resultatene er veldig uklare, se neste avsnitt) på 2.plass. Gutta ble på en måte litt historisk, da det er første gang i moderne tid at det er arrangert stafett for 11 og 12 åringer, og de tok hjem den aller første seieren her. Resultater H11-12S Ikke alle etappetidene er korrekte, men rekkefølgen og totaltiden er rett.

Vegard Løvli (Asker) og Sander Arntzen vant H11-12 stafetten

Dessverre hadde arrangøren store problemer med resultatlistene, så de er litt ukorrekte, men rekkefølgene er korrekte.

På søndag var det Solrenningen, langdistanse løp i et o-teknisk krevende terreng.

Her tok Sander Arntzen årets 5. strake seier i H11-12, og Tilla Farnes Hennum fulgte opp med en sterk 3dje plass i D13-14 klassen. Kari Strand ble nr 2 i D35 klassen.

Resultater for Lierbygda Solrenningen

Legg igjen en kommentar