Lierbygda O-lag

Nyheter

Meget gode resultater på O-festivalen

Sander, Silje og Synne

I helgen har det vært stormønstring av orienterere på Beitostølen. Ca 2500 deltakere var samlet fra hele Norge.

Lierbygda ungdommet utmerket seg med svært gode resultater. Faktisk ble det 2 seiere av 3 mulige for både Tilla Farnes Henum (14), Synnes Strand (13) og Sander Arntzen (12).

Fredag var det sprint, og her ble det seier til Tilla Farnes Hennum og Synne Strand. I klassen D16 ble Silje Arntzen nr 26 av 45 deltakere.

Resultatliste fredag.  Resultatliste D16 lørdag

lørdag var det langdistanse og her ble det seier til Tilla Farnes Hennum og Sander Arntzen. Silje Arntzen ble da nr 16 i D16.

På lørdags ettermiddag var det et treningsseminar arrangert av Norges Orienteringsforbund. Her var det en uformell veivalgskonkurranse og her fikk Sander Arntzen dagens andre ‘seier’ for dagen og vant klassen for de under 17 år. Les mer på orenteringsforbundets sider.

Resultater lørdag. Resultater D16 lørdag

søndag var det forkortet langdistanse og her ble det på nytt seier på Synne Strand og Sander Arntzen. For D16 var det jaktstart og her gikk Silje Arntzen ut som nr 18 og kom i mål som nr 19. Hun var ikke helt fornøyd med orienteringen og hadde et fall ned en skrent som også hemmet henne litt, men hun var greit fornøyd alt i alt med helgen.

Resultater søndag. Resultater D16 søndag etter jaktstart

Legg igjen en kommentar