Lierbygda O-lag

Nyheter

Klare for VM i Trondheim?

Som dere sikkert vet skal vi her i Trondheim arrangere VM i orientering 8.-15. august. Vi ønsker ikke bare at dette skal bli et vanlig VM, men ønsker å gjøre det hele til en folkefest, en o-fest.

Derfor er det et vanvittig program som står på menyen. I tillegg til at det skal arrangeres VM og et vanlig åpent 5-dagers løp (WOC Tour), er det lagt inn både hovedløp og norgescup. Et rikt kulturprogram blir det også.

Det er blitt jobba mye med løpsprogrammet, slik at man skal få fine løp selv, og slippe å stresse for å nå de forskjellige arrangementene. Alle løpene går fra samme arena som VM-løpene (gjerne på formiddagen med VM på ettermiddagen) og dette sørger for at det blir lite kjøring. I tillegg er det under 20km fra Trondheim sentrum til alle arrangementene. En dag skal det være sprint ved Kristiansten festning, to dager er arena på Jervskogen (skal visst nok være et av Trøndelags fineste terreng), og to dager er det arena i Granåsen.

Jeg vil derfor anbefale alle å ta en tur til Trondheim for å delta på denne kjempe-festen! Det er ikke VM i Norge hvert år.

Første påmeldingsfrist (prisene øker noe etter det) er allerede før 1. februar. Dette er et veldig rimelig arrangement å delta på, påmelding til alle fem løpene koster totalt 360 kroner for de opp til 16 år og 520 kroner for de over 16. (Enkeltetapper koster henholdsvis 90 og 130 kroner.)

Alt om VM og WOC-Tour finner dere på http://woc2010.com/.
WOC2010 er også på Facebook og Twitter.

Er det noe dere lurer på, så nøl for all del ikke med å ta kontakt!

Velkommen!

Mvh.
Sindre J. Haverstad

Legg igjen en kommentar