Lierbygda O-lag

Nyheter

Andre reisebrev fra Kroatia Open 2010

Kroatia 5-dagers
Andre dagen besto av sprint i havnebyen Opatia. Starten var inne i en liten fiskehavn og mål helt ved stranden med sisteposten ute på en klippe mot havet.

Helga startet først og hadde problemer i starten med å tolke kartet i målestokk 1:3.000. Etterhvert kom hun i mål men oppdaget da at hun hadde løpt forbi sisteposten. Ergelig, men da tok hun den en gang til og fikk et tidstillegg på 4 minutter. Dette streket tok normalt 3 sekunder.

Kart fra Opatia

Berit startet deretter.Hun var brukbart fornøyd, selv om hun løp forbi  en post og måtte tilbake igjen og tapte noen minutter på det. Hun slo Helga!

Da var det min tur. Fikk greit førsteposten, men noen sperret trappene til andreposten så jeg måtte løpe en annen vei. Noen poster i en park var vanskelige i denne målestokken. Ut mot havet igjen hvor jeg oppdager at jeg ikke kan løpe der, uten må snu og tilbake. Masser med badende overalt, det var 36 grader i luften. Inn i parken igjen hvor vi hadde flere artige poster og så mot mål. Disse postene hadde jeg sett tidligere fordi vi passerte dem på veien til samlingsplass. Jeg tok første plassen igjen med tiden 12.39! Nå ledet jeg med over 10 minutter da finnen som kom inn som nummer to dagen før hadde bommet en god del.

Bjarne hadde problemer med å komme forbi alle delfinene og badeballene på stranden. Han fullførte sitt løp med kun en liten feil underveis inne i parken. Han er ute av sammendraget da han ikke fikk godkjent en stempling dagen før.

Premieutdeling ved stranden og hjemme igjen klokken 20.00 p kvelden.

Med til sammen 28 nasjoner som deltar er dette et stort løp i Kroatia. Dette er første gang de arrangerer 5-dagers.

I dag er det vilodag. 3. dagen er det meldt om meget krevende orientering. Vi gleder oss!
Kroatia 5-dagers

Legg igjen en kommentar