Lierbygda O-lag

Nyheter

Solid innsats i Norwegian Spring

En håndfull ekstra tøffe o-løpere fra Lierbygda trosset snøværet i helgen for å delta i stafetten i Norwegian Spring på lørdag og individuelle løp søndag.

Om det ikke snødde i Sponvika, var det i alle fall surt og kaldt. Men det så ikke ut til å legge noen demper på liungene.

Lørdag stilte vi ”guttelag” i H13-16 med Erik Trøen, Magnus Olsson og Maren Jansson Haverstad. Erik sto på startlinjen sammen med 50 andre og klarte å holde hodet kaldt på en hektisk og jevn førsteetappe. Magnus avanserte 11 plasser på andreetappen, og Maren avsluttet med en fin sisteetappe og sørget for ytterligere avansement. Laget endte på en meget respektabel 18. plass av i alt 51 startende lag, fattige tre sekunder etter Konneruds 1. lag og 31 sekunder før Kongsbergs 1. lag.

Eirik Jansson Haverstad, Kim Farnes Hansen og Sindre Gåsvik fra Lierbygda deltok også i stafetten i H-åpen sammen med to løpere fra Konnerud. Våre gutter gjorde sin del av jobben, men dessverre greide ikke Konnerud å stille løper på siste etappe, noe som selvfølgelig var litt skuffende.

Søndag var seks av våre løpere med på Solrenningen. Maren Jansson Haverstad gjorde et nytt praktløp i D16, usle to sekunder fra førsteplassen denne gangen, mens Tilla Farnes Hansen og pappa Kim sørget for to meget respektable tredjeplasser i sine klasser.

Arne Ask var godt fornøyd med en god tredjeplass i lørdagens pre-o, men ikke like fornøyd med søndagens konkurranse.


Erik og Magnus har akkurat tatt imot

Maren på siste etappe.

Legg igjen en kommentar