Lierbygda O-lag

Nyheter

Reisebrev fra O-ringen i Sälen

Nå er den tredje dagen av O-ringen 2008 ferdig, så vi tenkte det var på tide å skrive noen linjer fra Sälen.

Til en forandring har vi fint vær her i år. Det startet med regn, men har bare blitt finere og finere. Når vi nå skriver dette kl: 19.12.20 sitter de voksne ute og drikker vin og svetter i solsteiken.

På mandag startet O-ringen, med noen nykommere på startstreken (fam. Trøen), men andre har vært med tidligere år. Vi fikk prøvd det nye tunnelteltet til Lierbygda, som er i de fine fargene våre, MYE bedre enn det gamle. De to første dagene gikk løpet på Vasaloppstarten. Flere av utøverene fra Lierbygda måtte gå den bratteste stigningen på Vasaloppsløypa til start den første dagen.

Prestasjonene den første dagen var så som så. De fleste Liungene bommet mye i den svenske skogen, deriblant de undertegnende. Men allikevel var det noen som fikk det ganske bra til, Synne og Haakon. Dagens desidert største bom sto en av nykomerene for, nemlig Geir. Han brukte 38 minutter på et strekk som den beste i klassen brukte i underkant av 3 minutter på. Men vi er allikevel imponert over hans innsats, og vi syntes det er bra han har meldt seg på i H45 Mosjon.

Dag to var været utrolig fint, og vi fikk lite bruk for det fantastiske teltet vi hadde satt opp dagen før. Ikke bare været var blitt bedre, men prestasjonene også. Mange av oss ungikk de store bommene denne dagen, men selvfølgelig var det noen som klarte å bomme i dag også. Maren vant sin klasse og var fornøyd med å rette opp gårsdagens elendige innsats, og hun fikk en stor bærepose full med knekkebrød i premie. Kvelden ble brukt til å spille volleyball og sitte å nyte solen i utekroken vår.

Dagen i dag, har vært fin og vi har kost oss på o-løp. Det var mange som klarte seg uten mye bomming. Man lærer av sine feil…

Etter løpet i dag tok vi en tur til familien Holmgren (tidligere medlemmer av Lierbygda). Her fikk vi gode bakevarer som Richard hadde «bakt».

Nå sitter vi å forbereder oss til å stå opp tidlig i morgen. Bussen vår går allerede 05.45 og det er et stykke å kjøre dit. Første start for Lierbygda er 08.14. Vi må ta heis til start, noe vi synes er en spennende vri, bedre enn å gå 3 km som vi har gjort de andre dagene.

Nå går vi å legger oss på luksus hytta vår. God Natt!

Skrevet av Erik Trøen og Maren Jansson Haverstad.

1 Kommentar til “Reisebrev fra O-ringen i Sälen”

  1. Marianne:

    Hei!
    Takk for fint reisebrev! Jeg gleder meg til neste! hilsen Marianne

Legg igjen en kommentar