Lierbygda O-lag

Nyheter

Hovedløpssølv til Maren!

Om gårsdagen var bra, så blei dagen i dag enda bedre. Hovedløpet langdistanse ga blant annet en sølvmedalje til Maren Jansson Haverstad i D16, 15. plass til Erik Trøen i H15 og sjuende til Marcus Braathen i H14-16C.

Så vidt jeg vet er dette Lierbygda O-lags første medaljør i Hovedløpet, og dermed historisk sett med Lierbygda øyne. Maren la igjen noen minutter til første post, og tapte gullet allerede der, men kjempet bra helt inn til mål, og var tilslutt 1:40 bak. Ekstra gøy var det at pallen i denne klassen blei tapetsert av Buskerud O-krets, med Ingjerd Myhre (Kongsberg O-lag) på første og Synne Baklid (Konnerud IL) på bronseplass. Disse tre vil antagelig også løpe på lag i Kretsstafetten som onsdag avslutter O-landsleirene, og her vil de jo da være hoved favoritter. Det er i hvert fall helt klart at nivået blir høyt i KM på Eiksetra om tre uker.

Ellers kan vi ta med at Buskerud OK fikk en pris for beste ungdomskrets med et fint opplegg og bra framgang de siste årene, og Konnerud IL fikk også en pris for beste rekruttklubb (sammen med Fossum IF)

Så selv om ikke alle Lierbygdingene var like fornøyde i dag, hadde vi løpere helt i toppen, noe som forhåpentligvis også gir de andre inspirasjon. Nå har de hvertfall noen dager med mye sosialt, moro og trening foran seg på O-landsleiren.

Se alle dagens Lierbygda resultater.

1 Kommentar til “Hovedløpssølv til Maren!”

  1. Eldrid:

    Gratulerer så masse til Maren med sølvmedaljen! Var dette første gang Ingjerd slo deg i år? Flott innsats av de andre også. Moro at dere er flere fra Lierbygda. Nyt resten av o-landsleiren og ha masse morro.
    Hilsen Eldrid

Legg igjen en kommentar