Lierbygda O-lag

Nyheter

Reisebrev fra Sørlandsgaloppen

I år var det igjen deltagelse fra Lierbygda på Sørlandsgaloppen, tilsammen 6 Lierbygdinger stilte i løpet av uka til start.

Lagbilde Sørlandsgaloppen 2007

Lørdag – Første løp

Vi ankom arenaen etter å ha kjørt i ca. 2 timer. Da var det bare å skifte tøy og gå den bratte veien til start. Maren vant, Elise og Tone fikk hver sin fine andre plass, mens Erik var litt skuffa over 13. plassen. De andre vil ikke snakke om sine plasseringer. Etter løpet fikk vi sjekka inn i den «lukseriøse» hytta vi skulle bo i denne uka.

Matlaging

Søndag – Andre løp

I dag var det et fint o-løp. Alle gikk det bra for og været var fint. Kun et lite regndrypp eller to. Hjemme på hytta igjen la vi oss i solen og koste oss med bøker og kortspill. Ettersom alle oss tre små skulle ha premie dro vi til o-campen hvor premieutdelinga var. Elise og Erik fikk hver sin skål, mens Maren fikk en kopp.

Klestørk gjennom hele hytta

Mandag – Tredje løp

Dagen møtte oss med regn. Tone, Erik og Maren dro til løpa, mens Elise og Marit ble hjemme. Ikke fordi de ikke var vanntette, men på grunn av sykdom. Når de friske kom hjem måtte vi gjøre noen innkøp før vi tre små spilte «Fantasi».

Våt Erik

Tirsdag – Regn (og hviledag)

Hviledag i dag. Regn, regn og regn! Dette førte til kjøpesenteret og litt shopping. Vi jentene kjøpte inn tråd og perler, og lille Trøen forelsket seg i Claes Olsson. Ettermiddagen satt vi og perlte.

Skotørk

Onsdag – Fjerde løp

Regn! Vi dro, tøffe o-løpere som vi er, til arenaen. Det er jo tøft med gjørme og lange våte løyper. Til slutt kom vi oss hjem igjen, selv om Tone hadde punktert og Geir ikke ville reise fra Lier til Skien for å skifte dekk. Etterpå sukket Tone seg over den fæle vaskemaskinen. Stakkars Tone!

Gjørme på samlingsplass

Torsdag – Femte løp

I dag var det fremdeles regn, men motet var fortsatt på topp. I alle fall hos de tre små, mens Tone og Marit var litt lei av de våte dagene. Marianne var også tapper, og kjørte nok en dag fra Lier, tross dårlige værutsikter. Selv om hun hadde kjørt langt, fikk hun 2000 meter til start, vi andre hadde 300… Elise løp et glimrende løp og vant dagens etappe, noe Maren også gjorde, dermed fikk sistnevnte sin femte strake seier! Erik, Marianne og Marit var også fornøyde med sine løp, mens Tone mente hun hadde mer å gå på.

Hilsen de tre små; Elise, Erik og Maren.

De tre små

****

(Alle foto: Tone Trøen)

Sørlandsgaloppen består av 6 løp. Det siste blir arrangert i morgen.
Se resultater på Sørlandsgaloppens hjemmeside.

Legg igjen en kommentar