Lierbygda O-lag

Nyheter

Noe tyngre i fellestarten for Sindre

I dagens øvelse med fellesstart 18 kilometer sluttet Sindre på 45. plass i H 17-20 klassen, han hadde en 10 minutters bom allerede på andre posten. Magne Dæhli var beste norrman på 3. plass, 4 minutter bak vinneren Andrey Lamov fra Russland.

Stine Hjermestad Kirkevik vann dameklassen og i herrarnas klass vann Sverige 4 dobbelt!

Det vare harde tak i løypa! Les hva Russeren Eduard Khrennikov på 5. plass i herreklassen sa etter å ha passert mål: “It was very long and hard race – about 27 km, especially in such weather conditions. It was snowing, the ice on the lake melted, so there was too much water on the track. In 50 meters before last control point I fell down and lost my second position.

3 Kommentarer til “Noe tyngre i fellestarten for Sindre”

 1. Svenskene :P:

  Gratulerer Sindre……flott kjört…

  Stå på!!!

  Hilsen fra Bergnäset

 2. Sindre:

  Sitter her på en lånt bærebar på «hotellet» i Russland, og tenkte derfor at jeg kunne fortelle litt. Det er tydelig at ski-o er mye større her enn hjemme i Norge. Det er reklameplakater overalt og på åpningsermonien var guvenøren til stede. Åpningssermonien foregikk i teateret i en by på størrelse med Oslo som heter Ivanovo. Det er 20 km fra der vi bor og konkurer, 320 km nord-øst for Moskva. Sermonien var tv-sendt og innehold en haug av russiske folkedanser. De var veldig flinke, men det ble litt langtekkelig.

  Eller ser vi ski-o på tv her stadigvekk, morro selv om vi ikke forstår ett eneste ord.

  Løpet mitt den første dagen var jeg veldig fonøyd med, da jeg ikke bomma mer enn kanskje 20 sekunder. Men langdistansen var en heller begredelig affære, men en større bom på 2. post. Gledelig var det da med andre norske medaljer da jeg selv hadde ødelagt mitt eget løp, med å gå meg «nesten helt vill» i det tette løypenettet. I morgen er det mellomdistanse med nye muligheter.

 3. Helen:

  Stå på Sindre
  Hilsen Helen

Legg igjen en kommentar