Lierbygda O-lag

Nyheter

Myntcupen 2006

Også i år vil det bli arrangert Myntcup for 13-16 åringer i Buskerud. Finalen avgjøres på årets Liersprint.

Hva er Myntcupen?

Myntcupen er en cup for ungdom mellom 13 og 16 år. Den er et initiativ fra kretsen, som har et ønske om å øke deltagelsen blant ungdom på løpene i høstsesongen. Det er 5 løp som inngår i cupen, og de er spredt rundt i kretsen.

Myntverket på Kongsberg er sponsor for cupen. Det innebærer premier, ledertrøyer, mat og drikke på avslutningen og eventuelle overraskelser underveis.

Følgende løp teller:

lørdag 19.8 KM individuelt Kongsberg
lørdag 2.9 NM sprint publikumsløp, Horten
Onsdag 13.9 KM natt, Eiker
lørdag 16.9 Høstløp, Sturla
lørdag 30.9 Liersprinten, Lierbygda

Klasser

Følgende klasser er tellende i Myntcupen. H/D13-14 og H/D 15/16

Ledertrøye i hver klasse

Lederen av de ulike klassene vil til enhver tid bruke ledertrøye. Denne må leveres inn etter løpet. Hvis det er delt førsteplass i sammendraget, vil den som fikk flest poeng av disse i siste løpe med trøya.

På avslutningen, som sannsynligvis blir Eikers treningsløp Over skauen vil vinneren av cupen få trøya til odel og eie.

Poengberegning Ledertrøye

4 beste av 5 løp teller (om du er med på alle løpene, strykes ditt dårligste løp). 1. plass 20 poeng, 2. plass 17 poeng, 3. plass 14 poeng, 4. plass 12 poeng, 5. plass 10 poeng, 6. plass 9 poeng. Deretter trekkes ett poeng fra for hver plass ned til 1 poeng (ingen får 0 poeng).

Bonuspoeng i kampen om ledertrøya

Deltatt på alle 5 løpene gir 15 poeng i bonus, 10 poeng for 4 løp og 5 poeng for 3 løp.

Spurttrøye i hver klasse

Lederen i kampen om spurttrøya vil til enhver tid bruke spurttrøye. Denne må leveres inn etter løpet. Hvis det er delt førsteplass i sammendraget, vil den som fikk flest poeng av disse i siste løp løpe med trøya.

På avslutningen, som sannsynligvis blir Eikers treningsløp Over skauen vil vinneren av cupen få trøya til odel og eie.

Poengberegning Spurtkamp — «Femmer’n»

Alle løpene utenom KM natt teller med i spurtkampen. Det skal kjempes om spurtpoeng på 4. strekket (inn til 4. post). Hvis et annet strekk er tellende, vil det bli informert om det. Dette er en utradisjonell og ikke høytidelig konkurranse. Derfor er poengberegningen litt annerledes. OBS – OBS Poengberegning som følger: 5. raskeste strekktid får 10 poeng, 4. raskeste får 7 poeng, 3. raskeste får 5 poeng, 2. raskeste får 3 poeng og raskeste får 1 poeng.

Hvis en person leder kampen om begge trøyene, løper vedkommende med ledertrøya. Da vil nummer to i kampen om spurttrøya løper med den.

Spesialpriser

For eventuelle spesialpriser oppfordrer vi ungdommene selv til å ta initiativ til å utforme kriterier. Dette vil være uhøytidelige konkurranser som går i tillegg til løpet. Vi kommer tilbake til hvilket løp dette eventuelt gjelder.

Avslutning og premieutdeling

Vi prøver også i år å arrangere premieutdelingen i forbindelse med Over Skauen. Kommer tilbake med mer info om dette. Det vil bli servert noe å spise.

Du må være personlig tilstede for å få premien din! Hvis dette er helt umulig for deg må du gi beskjed i forkant til akflagan@online.no. Gir du ikke beskjed, får du ikke premien din. Strengt ja, men vi ønsker at ALLE kommer på denne avslutningen.

Ledertrøyene: 4 stk Trimtex Extreme gis bort til vinnerne sammenlagt i klassene.Â

Spurttrøyene: gis til vinnerne i spurtkampen — «Femmer’n»

Informasjon og kontakt

Informasjon og resultater blir fortløpende oppdatert på kretsens hjemmeside. http://n3sport.no/organisation.asp?orgelementid=861

For spørsmål eller kommentarer til Myntcupen, kan du kontakte Ann-Kristin Flågan, Kongsberg o-lag.

Telefon 32 72 82 95. E-post: akflagan@online.no.

Velkommen til en aktiv høstsesong hvor Det Norske Myntverket på Kongsberg bidrar for å gi dere litt mer enn bare et vanlig o-løp!

Legg igjen en kommentar