Lierbygda O-lag

Nyheter

Nye hjemmesider

Som dere ser har vi fått nye hjemmesider. Eller i hvert fall ett nytt utseende på dem! Men det er også en del nytt innhold. Blant annet er det kommet et passord-beskyttet medlemsområde og et nytt system for posting av artikler. Med det er det en del ting dere bør vite om.

Alle gamle artikler er borte, men jeg vil kanskje flytte dem hit når jeg får tid. Men til alle dere som har skrevet nyheter tidligere eller vil begynne å poste nyheter, dere kan registrere dere ved å trykke på «Ny bruker» nederst på siden. Da vil dere få tildelt en brukerkonto, og jeg vil gi dere rettigheter så fort jeg ser at dere er registrert. Dette kan du også gjøre selv om du ikke ønsker å skrive nyheter, så er du sikker på at ingen andre poster kommentarer under ditt navn!

Som sagt er hele systemet nytt så det kan ta litt tid både for dere og meg og vendes til. Men jeg har valgt å bytte fordi dette er bedre og sikrere enn det vi brukte før, også er dette på norsk!

Ellers når det gjelder det passordbeskyttede medlems området, kan dere her lese styremøtereferater og finne adresser, telefonnummer og e-post til styremedlemene og meg. Jeg har sendt dette passordet ut til alle medlemmene, har du ikke fått dett kontakt meg ved hjelp av kontaktskjemaet eller e-post.

Har tilbakemeldinger på sidene, send meg en e-post (se medlemssidene) eller bruk kontaktskjemaet.

Nyt og bruk de nye sidene!

Legg igjen en kommentar